top of page

Om mig

Mit navn er Christina. Jeg er 38 år og bor sammen med min to børn, Camilla på 18 og Nicolas på 11. Ud over os, bor Conrad vores lille hund og vores to katte - Walther og Wilma. Dyrene er ikke en del af børnenes hverdag, men ind imellem hilser Conrad på. Hvilket børnene normalt holder meget af. Grundet allergi i vores egen familie, har vi valgt en allergi hund, derudover er der altid lagt god vægt på rengøring.

Jeg bor tæt ved skolen i rækkehus. Jeg har indrettet stuen så der er god plads til at være barn. og der er god plads til at kunne udfolde legen og lave hyggelige kroge og huler.  Til mit rækkehus, hører en lille have til. Som også er indrettet til børnene.

Jeg har været indenfor børneområdet siden 2008 hvor jeg primært har  arbejdet i vuggestue. I den forbindelse har jeg gennegået flere kurser. blandt disse "børn og robusthed" samt "neuropædagogik" Hvilket jeg fandt urtolig interesant og givende i arbejdet med børn. Det er derfor også meget af det jeg arbejder udfra i min hverdag. Noget der går godt i hånd med robusthed, er kropsbevidsthed og kropskontakt. Derfor går jeg også meget op i at børnene får brugt deres krop og for udfordret deres motorik. En hverdag hos mig står på en god blanding af kropslige udfordinger både inde og ude. Fysisk kontakt, (kram, kindkys, massage m.m.), fokus på aldersvarende selvhjulpenhed og meget mere.

Jeg blev privat børnepasser i maj 2018 og forinden da, arbejdede jeg som kommunal dagplejer i 2,5 år i Hjortshøj.

Jeg har gennem arbejdet med børn, fået en masse erfaring. Hvilket jeg er stolt af og som har givet mig muligheden for at arbejde, kvalificeret og målrettet med det enkelte barn. Og på en måde give de bedste forudsætninger for en god start på deres liv og hverdag hos mig. 

Privat pasningsordning

Christinas krudtugler

bottom of page