top of page

Om mig

Mit navn er Christina. Jeg er 39 år og bor sammen med min to børn, Camilla på 19 og Nicolas på 12. Jeg bor tæt ved skolen i rækkehus. Jeg har indrettet stuen så der er god plads til, at være barn. Og der er god plads til at kunne udfolde legen og lave hyggelige kroge og huler.  Til mit rækkehus, hører en dejlig have til. Som også er indrettet godt til børnene.

Jeg har været indenfor børneområdet siden 2008 hvor jeg primært har  arbejdet i vuggestue. I den forbindelse har jeg gennegået flere kurser. blandt disse "børn og robusthed" samt "neuropædagogik" Hvilket jeg fandt urtolig interesant og givende i arbejdet med børn. Det er derfor også meget af det jeg arbejder udfra i min hverdag. Noget der går godt i hånd med robusthed, er kropsbevidsthed og kropskontakt. Derfor går jeg også meget op i at børnene får brugt deres krop og for udfordret deres motorik. En hverdag hos mig står på en god blanding af kropslige udfordinger både inde og ude. Fysisk kontakt, (kram, kindkys, massage m.m.), fokus på aldersvarende selvhjulpenhed og meget mere.

Jeg blev privat børnepasser i maj 2018 og forinden da, arbejdede jeg som kommunal dagplejer i 2,5 år i Hjortshøj.

Jeg har gennem arbejdet med børn, fået en masse erfaring. Hvilket jeg er stolt af og som har givet mig muligheden for at arbejde, kvalificeret og målrettet med det enkelte barn. Og på en måde give de bedste forudsætninger for en god start på deres liv og hverdag hos mig. 

Privat pasningsordning

Christinas krudtugler

bottom of page