top of page

Dagligdagen

Denne beskrivelse er lavet udfra en hverdag, hvor vi ikke er ramt af diverse Covid 19 restriktioner. I denne tid som vi har nu, forsøger vi så vidt muligt at få hverdagen til at ligne det den gjorde før epidemien. Dog er der desværre nogle forholdsregler som vi skal følge. Og derfor kan det være svært at beskrive hverdagen, da det kan ændre sig fra dag til dag.

 

En almindelig hverdag, hos mig ser sådan ud:

 

08.00 - 8.45          Krop og bevægelse samt læsning.

 

08.45 - 09.10        Frugt og morgensamling

 

09.10 - 11.00        Aktivitet

 

11.00 - 11.30        Frokost

 

11.30 - 12.00        Putteforberedelser

 

12.00 - 15.00        Tid til lur. Børn der tages op løbende

 

15.00 - 15.30        Eftermiddagsmad 

 

Denne plan er kun ca. da vi ikke er hjemme alle dage til at kunne gøre det samme. Der vil også være perioder med små børn, der vil have behov for mere end en lur.  Men så vidt det er muligt, er det det samme hver dag.

 

Jeg er så priviligeret at have et rigtig godt samarbejde med den private pasningsordning Smilehullet (Marie-Louise) og Minirøjserne (Annemette) som vi har faste aftaler med ugentligt. Vi har et meget målrettet samarbejde omkring børnenes trivsel og hverdag. Vi har øje for at børnene får noget ud af hinanden på tværs af grupper og i samme alder. Så skulle man have et barn, som ikke passer aldersmæssigt til gruppen, så vil der altid være andre børn som vi sammensætter dem med. Derudover forsøger vi også at gøre dem så børnehaveparate som overhovedet muligt. Vi har god erfaring med at vores samarbejde giver nogle gode og stærke relationer mellem børnene. Både nu, men også når de starter i børnehave. 

 

Legetuen om fredagen er altid sammen med minirøjserne. Vi skiftes til at være i hinandens hjem. Legestuen foregår hele dagen og børnene skal derfor afleveres hver anden fredag hos minirøjserne, hvor jeg møder ind til åbningstid.

 

Vores ugeplan ser sådan ud:

 

Mandag:        Gymnastik i børnehaven Kernehuset sammen med Minirøjserne

 

Tirsdag:          Aktivetet eller tur med Smilehullet

 

Onsdag:         Hjemme dag

 

Torsdag:         Musikalsk legestue

 

Fredag:          Legestue

 

Alle dage er beskrevet ud fra en normal hverdag.. Har jeg en uoplagt flok, bliver vi selvfølgelig hjemme.

Privat pasningsordning

Christinas krudtugler

bottom of page